Parkwoningen

Ontdek jouw nieuwe woning

Lieve Park ligt in een opkomende buurt binnen de Gentse ring. Het Gravensteen en de Korenmarkt bevinden zich op minder dan een kwartier stappen.
Oppervlakte

Ruimte om te leven

De woningen in Lieve Park zijn groter dan in andere Gentse nieuwbouwprojecten. Alle parkwoningen hebben standaard 3 slaapkamers.  Een 4e slaapkamer is perfect mogelijk.  Er is ruimte voor een home office en voorzieningen voor de installatie van een huislift.

Natuurlijk licht de hele dag door

In deze doorzonwoningen heeft de woonkamer aan beide zijden ramen, waardoor je van ‘s ochtends tot ‘s avonds van mooi licht kunt genieten.

Plan je eigen woning

Wil je bepaalde ruimtes in je woning anders inrichten? Dat kan! Doordat we slim omspringen met dragende muren heb jij meer mogelijkheden.

Je thuis in een nieuwe buurt

2-gevel woning

Een ruime woning met een zee aan licht door de grote glasoppervlaktes aan voor- en achterzijde. Alle woningen  hebben een private tuin met praktische tuinberging/fietsenstalling.

Oppervlakte

Oppervlakte

176m2

Tuin met terras

Ja

Slaapkamer(s)

3

Badkamer(s)

2

Prijzen vanaf

VERKOCHT

excl. btw
Hoekwoning

3-gevel woning

De halfopen bebouwingen van Lieve Park bieden de grootste woonoppervlakte. Een riante master bedroom inclusief badkamer met vrijstaand bad en dressing zorgen voor de ultieme luxe-ervaring.

Oppervlakte

Oppervlakte

198m2

Tuin met terras

Ja

Slaapkamer(s)

3

Badkamer(s)

2

Prijzen vanaf

VERKOCHT

excl. btw

Benieuwd naar meer?

Ons verkoopsteam staat klaar voor al je vragen.