Start bouw parkwoningen

We hebben ernaar uit gekeken: de start van de bouw van onze parkwoningen. Ons team klantenbegeleiding zal binnenkort onze kopers van de parkwoningen met plezier ontvangen om alle persoonlijke plannen en dromen mee vorm te geven!

Onze interieurarchitecten zullen in de eerste plaats de indeling van de woningen bekijken samen met u en eventueel aanpassen naar uw behoeften.

De architectuur is zodanig geconcipieerd dat er amper dragende wanden zijn in de interieurs, waardoor de inrichting in alle woningen enorm flexibel is. Nadat de ruwbouw op punt staat gaan we door naar het techniekenplan. Dit wordt volledig uitgewerkt en geoptimaliseerd in samenspraak met u. Zo hebt u volledig inzicht op het gebied van de elektriciteitspunten, vloerverwarming en ventilatie die voorzien zijn. Voor de verdere afwerking van uw woning gaat u bij onze leveranciers langs om de keuken, sanitaire toestellen, vloeren en deuren te kiezen waarmee u uw woning de persoonlijke touch geeft om van het huis uw thuis te maken. Dit wordt allemaal samen gebundeld in een individueel uitvoeringsdossier voor de werf, zodat u volledig ontzorgd bent.

Hou zeker de mediakanalen van WYCREATE (Linkedin, Instagram of Facebook) in de gaten om geen enkele update te missen. Binnenkort starten wij ook de bouw van onze 2de fase in Lieve Park, 69 lichte en ruime appartementen. Zou jij je ook thuis voelen in deze groene parel bij centrum Gent? Contacteer ons dan snel voor een afspraak.